ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΔΚΑ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.

Σε μία οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα, τα μέλη του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. και επίσημοι από φορείς της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, έκοψαν τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου, έπειτα από δύο χρόνια.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από χαμόγελα και ευχές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος, ο οποίος και παρέλαβε τιμητική βράβευση για την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής στο έργο του Σ.Ε.Δ.Κ.Α., η κα. Μαρία Κουρή από την Περιφέρεια Αττικής, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου κ. Χρήστος Τεντόμας, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ειδικό Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Βασίλης Ντάκουρης, ο Πρόεδρος της επιτροπής 3Χ3 της Ε.Ο.Κ. κ. Άγγελος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. Παντελής Ελευθεριάδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Δ.Κ.Ε. Παναγιώτης Ντάβαρης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α. κ. Ιωάννης Αλεξόπουλος, σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Κίμωνας Γκιουλιστάνης, η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του ΣΥ.Δ.Κ.Ν.Α. Χρυσάνθη Γαρίνη και Νίκη Αυγουστόγλου, ο εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. Χρυσόστομος Σχινάς, σύσσωμη η Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.Κ.Α., ο Πρώην Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. κ. Σταύρος Δουβής, η κα Μαρίνα Πατούλη και η εκπρόσωπος της εταιρείας Σαράντης Group, μέλος του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. κα Πηγή Γρίβα.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Κ.Α., φέτος αποφάσισε να τιμήσει τα ανεξάρτητα πρωταθλήματα που χρόνια τώρα τιμούν το Σύνδεσμο και τα Μέλη του, την Περιφέρεια Αττικής για την οικονομική της στήριξη, την εταιρεία Σαράντης για την έως τώρα συνεργασία και τις συζύγους και τα τέκνα όλων των μελών μας, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολύτιμη βοήθεια τους στην απαιτητική δραστηριότητα των μελών μας.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Βαγγέλη Ιωάννου για την πολύτιμη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ζωντανά η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, με ηλεκτρονικά μέσα.

Οι κερδοφόροι λαχνοί έχουν ως ακολούθως:

Α/Α Δώρο
45 ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΑΛΙΑ NIKE προσφορά από την  BODY ACTION και τον κ. Κελέση Πέτρο
244 ΦΛΟΥΡΙ ΚΟΣΜΗΜΑ από ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑ
594 100ε ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ από BODY ACTION
1349 100ε ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ από BODY ACTION
1484 ΔΙΑΜΟΝΗ από ATHENAUM Eridanus 4*
2051 ΔΙΑΜΟΝΗ από LA SUITE Boutique Hotel & Spa 4*
2919 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ από TSITOURAS MENS FASHION
3522 ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ από LA CLOCHE
2890 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ από NICKAN
4004 ΔΙΑΜΟΝΗ & ΔΕΙΠΝΟ στο ATHENAUM GRAND HOTEL4*
4410 100ε ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ από BODY ACTION
5182 ΔΙΑΜΟΝΗ από NONTAS HOTEL CHANIA

 

Το 2023 να φέρει σε όλους μας υγεία και χαρές.

Καλή Χρονιά!

Scroll to Top