ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΔΚΑ

Συνάδελφοι, υποχρεώνομαι να υπενθυμίσω (ελπίζω για λίγους) τα αυτονόητα:

Ο ΣΕΔΚΑ είναι Σύνδεσμος Διαιτητών, Συνδικαλιστικό όργανο των Διαιτητών της Αττικής, οφείλει να είναι Ανεξάρτητος  και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Μελών του (της πλειοψηφίας).
Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την προσωπική μου διαμάχη με τα Μέλη της ΚΕΔ ΕΟΚ και την Ηγεσία της, για γνωστούς σε όλους σας λόγους, γίνεται προσπάθεια από διάφορους, να εμφανιστώ ως πρόβλημα για την επίτευξη των στόχων του Συνδέσμου.

Αυτό καμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, και πολύ σύντομα, είτε στην μηνιαία συγκέντρωση του Νοεμβρίου, είτε στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αν το απαιτήσουν οι συνθήκες, θα σας αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια.
Προσωπικά υποστηρίζω ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Επειδή  αποτελώ εμπόδιο στα σχέδια εναντίον των  μελών του ΣΕΔΚΑ (με πολύ πρόσφατο παράδειγμα την ιστορία με το ΕΚΑ) συμβαίνουν όλα αυτά.
Οι κύκλοι που διαδίδουν τα παραπάνω και στο παρελθόν αλλά και σήμερα αποτέλεσαν και αποτελούν τους Δούρειους Ίππους για την επίτευξη των στόχων του ΣΕΔΚΑ και  των Μελών του.

Είναι νομίζω εύκολα κατανοητό, ότι για τα 500.000€ που έχουν κρατηθεί από τα Μέλη του ΣΕΔΚΑ τα τελευταία 10 χρόνια (ως ένα και μόνο παράδειγμα, με ελάχιστες ως μηδενικές  μάλιστα πιθανότητες να  αποδοθούν σε αυτά), εγώ έχω την μικρότερη ευθύνη, αν μου αναλογεί κάποια.

Τι συμβαίνει όμως σήμερα και αναγκάζομαι να σας στείλω αυτή την επιστολή?

Εντελώς ξαφνικά και αναιτιολόγητα, ικανά μέλη του Δ.Σ δήλωσαν παραίτηση (τουλάχιστον 2) χωρίς μάλιστα να αναφερθούν στους λόγους αυτών των παραιτήσεων.
Σημειώνω εδώ ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα δυσαρέσκειας προς το πρόσωπό μου, όπως τεχνηέντως διαδόθηκε και γράφτηκε σε ιστοσελίδα.

Αν είχε υπάρξει τέτοιο θέμα θα είχε λυθεί όπως προβλέπεται από το Καταστατικό μας.
Είτε ως Πρόεδρος, είτε ως απλό μέλος θα σας λέω πάντα την αλήθεια.
Φυσικά, αυτές οι παραιτήσεις δεν γίνονται  αποδεκτές, σε αυτή τουλάχιστον την χρονική στιγμή.

Θα πραγματοποιηθεί Συμβούλιο, θα εξηγηθούν οι λόγοι αυτών των παραιτήσεων, αν τα μέλη αυτά  (ή και άλλα αν προκύψουν), επιμείνουν στις παραιτήσεις τους και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία από το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό μας για αυτήν την περίπτωση.
Τα πάντα θα γίνουν όπως αρμόζουν στον μεγαλύτερο Σύνδεσμο Διαιτητών, πιθανότατα και της Ευρώπης και κυρίως με πλήρη ενημέρωση όλων των Μελών του, ώστε αυτά να αποφασίσουν για το παρόν του αλλά και για το μέλλον του.
Ούτε εγώ, αλλά και τα άλλα μέλη του Δ.Σ, είμαστε μοναδικοί και αναντικατάστατοι.
Ο ΣΕΔΚΑ όμως είναι.

Με εκτίμηση
Σπύρος Γκόντας

Scroll to Top