ΕΣΚΑ- ΕΠΕΙΓΟΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ- ΚΡΙΤΩΝ

Καλημέρα σας,

Σας παρακαλούμε να υπενθυμίσετε εκ νέου στα μέλη σας ότι θα πρέπει να στέλνουν τις εξαιρέσεις τους το αργότερο μέχρι Πέμπτη, για αγώνες που θα γίνουν 9 ημέρες μετά (τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι η ΚΕΔ αρχίζει προετοιμασία των ορισμών  πχ την Παρασκευή 10/02 για αγώνες που αρχίζουν Σάββατο 18/02 μέχρι 25/02).

Δεν ισχύει ότι οι ορισμοί ανεβαίνουν ΜΟΝΟ κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ, ανεβαίνουν κάθε μέρα.

Ανεξαρτήτως πότε ανεβαίνουν οι ορισμοί διαιτητών- κριτών, αν κάποιος διαιτητής και κριτής δεν έχει δηλώσει εξαίρεση (σύμφωνα με τα παραπάνω), θεωρείται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους αγώνες, άρα δεν μπορεί να στείλει εξαίρεση μετά την Πέμπτη παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις ανωτέρας βίας (πχ ασθένεια κλπ).

Συστήνεται στα μέλη σας να παρακολουθούν την εφαρμογή ή το site της Ένωσης για τυχόν αλλαγές ή προσθήκη αγώνων καθημερινά, μετά τις 15.00 .

Παρακαλούμε τα μέλη σας να τηρήσουν τις παραπάνω οδηγίες για να διευκολυνθεί το έργο της ΚΕΔ Διαιτητών και Κριτών. Ο όγκος των αγώνων, όπως γνωρίζετε είναι πολύ μεγάλος και απαιτείται ο έγκαιρος προγραμματισμός ώστε να καλύπτονται όλοι οι αγώνες και να μην υπάρχουν αναβολές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Για την ΕΣΚΑ,
Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Τάσκος

Scroll to Top