ΕΣΚΑ-ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να στέλνονται εξαιρέσεις εκπρόθεσμα, παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας για τα παρακάτω:

Oρισμοί γίνονται καθημερινά διότι προστίθενται αγώνες και θα πρέπει όσα μέλη σας έχουν δηλώσει διαθεσιμότητα να μπαίνουν στην εφαρμογή ώστε να ενημερώνονται άμεσα.

Δεν ισχύει ότι οι ορισμοί ανεβαίνουν ΜΟΝΟ κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ , ανεβαίνουν κάθε μέρα.

Συστήνεται στα μέλη σας να παρακολουθούν την εφαρμογή για τυχόν αλλαγές ή προσθήκη αγώνων καθημερινά, μετά τις 15.00 .

Εναλλακτικά, εκτός της εφαρμογής, σας συστήνουμε να παρακολουθείτε τους ορισμούς σας στο site της Ένωσης-(πεδίο Πρωταθλήματα- Ημερολόγιο Διαιτητών –Κριτών).

Προκειμένου να μην σας κουράζουμε με την καθημερινή αποστολή μηνύματος από τον κύριο Φάνη Λάππα, σας παρακαλούμε μετά το τέλος των αγώνων να επισυνάπτετε το φύλλο αγώνα στην εφαρμογή. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα, μπορείτε να στέλνετε το αποτέλεσμα στο κινητό του κυρίου Λάππα (6977366290).

Όσον αφορά την αποστολή εξαιρέσεων των μελών σας, θα πρέπει να στέλνουν τα κωλύματα τους μέχρι Πέμπτη βράδυ, καθώς η ΚΕΔ θα συνεδριάζει Παρασκευή πρωί.
Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη σας θα πρέπει να στέλνουν τις εξαιρέσεις τους Πέμπτη, πριν την συνεδρίαση της ΚΕΔ η οποία γίνεται κάθε Παρασκευή και ορίζει αγωνιστικό πρόγραμμα που αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο (δηλαδή την Παρασκευή 02/12 οι ορισμοί θα γίνουν για το Σάββατο 10/12 έως και 17/12, οπότε οι εξαιρέσεις θα πρέπει να σταλούν μέχρι Πέμπτη 01/12 το βράδυ και ούτω καθεξής).

Τέλος, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα πρωτότυπα φύλλα αγώνα πρέπει οπωσδήποτε να έρχονται στην Ένωση.

ΚΕΔ ΕΣΚΑ

Scroll to Top