ΕΣΚΑ-ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΚΡΙΤΩΝ

Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη σας ότι αποτελεί υποχρέωση τους να στέλνουν εβδομαδιαία τα κωλύματα/εξαιρέσεις τους προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Κ.Ε.Δ και της Επιτροπής Κριτών.

Οι εξαιρέσεις θα πρέπει να στέλνονται μέχρι Πέμπτη, καθώς Παρασκευή η Κ.Ε.Δ ΕΣΚΑ και η Επιτροπή Κριτών συνεδριάζουν και ορίζουν αγώνες που θα γίνουν 9 μέρες μετά  (πχ  Παρασκευή 22/09 για αγώνες που αρχίζουν Σάββατο 30/09 μέχρι 07/10).

Οι ορισμοί διαιτητών- κριτών ανεβαίνουν κάθε μέρα, οπότε ανεξαρτήτως πότε ανεβαίνουν οι ορισμοί, αν κάποιος διαιτητής και κριτής δεν έχει δηλώσει εξαίρεση (σύμφωνα με τα παραπάνω), θεωρείται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους αγώνες, άρα δεν μπορεί να στείλει εξαίρεση μετά την Πέμπτη παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις ανωτέρας βίας (πχ ασθένεια κλπ).

Για κάθε αλλαγή που γίνεται σε αγώνες οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα ειδοποιούν όπως συνηθίζουν τα μέλη σας, τα οποία όμως εφόσον έχουν την εφαρμογή IRefATH  που δίνει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για οποιαδήποτε αλλαγή (ώρας ή γηπέδου), παρακαλούνται να πατάνε «αποδοχή» όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Για την ΕΣΚΑ,
Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Τάσκος

Scroll to Top