ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024 – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΔΚΑ

Σε μία οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα, τα μέλη του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. και επίσημοι από φορείς της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, έκοψαν τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου, όπως κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων.

Η αίθουσα γέμισε για ακόμα μια φορά ασφυκτικά από χαμόγελα και ευχές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. κ. Ευαγγέλου Δημήτριος, ο Ταμίας της Ο.Δ.Κ.Ε. Ανδριανός Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α. κ. Ιωάννης Αλεξόπουλος, και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ, η Πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Α. κα Τάνια Μερίκα και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Αττικής, αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΥ.Δ.Κ.Ν.Α. και ΣΥ.Κ.Κ.Ν.Α., ο εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. κ. Χρυσόστομος Σχινάς, σύσσωμη η Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.Κ.Α., ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α . κ. Ελευθέριος Ντίνος.

Η εκδήλωση φέτος ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στη Humanity Greece καθώς και στο έργο που επιτελεί για την Ελληνική κοινωνία. Την εκδήλωση τίμησε η κα Γεωργία Παράσχου, ιδρύτρια του Humanity Greece η οποία παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά και τη Γενική Γραμματέα του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. κα Λαζόγκα και μια αγωνιστική εμφάνιση των μελών μας από τον Ταμία κ. Ζακεστίδη Κωνσταντίνο, η οποία φέρει το λογότυπο της οργάνωσης.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η αποστολή ευχών από Διεθνείς διαιτητές της FIBA προς τα μέλη του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. για καλή χρονιά. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.

Επίσης τα τέκνα των μελών μας παρέλαβαν δώρα και αναμνηστικές μπλούζες της Εθνικής Ομάδας που χορηγήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Βαγγέλη Ιωάννου για την πολύτιμη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και προς τούτο, ο Πρόεδρος Μάνος Τσολάκος του επέδωσε τιμητική πλακέτα.

Τιμητική βράβευση αποδόθηκε και στην ΟΔΚΕ με την οποία υπάρχει αγαστή συνεργασία προς ανάπτυξη των καταστατικών σκοπών του Συνδέσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ζωντανά η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, με ηλεκτρονικά μέσα.

Οι κερδοφόροι λαχνοί έχουν ως ακολούθως:

Α/Α Δώρο
2526 ΔΙΑΜΟΝΗ από NONTAS HOTEL CHANIA
922 ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΑΛΙΑ Uvex προσφορά από την  BODY ACTION και τον κ. Κελέση Πέτρο
1867  ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ από BODY ACTION
2432  ΔΙΑΜΟΝΗ από τα Aldemar Resorts
2172 ΔΙΑΜΟΝΗ από ATHENAUM Eridanus 4*
3128 ΔΙΑΜΟΝΗ & ΔΕΙΠΝΟ στο ATHENAUM GRAND HOTEL4*
4115 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ από TSITOURAS MENS FASHION
667 ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ από LA CLOCHE
1740 Κινητό τηλέφωνο Samsung
4004 Γεύμα αξίας 60ε στο εστιατόριο Νησιώτισσα στα Βριλήσσια

 

Το φλουρί έπεσε στο Σύνδεσμο και στα Μέλη αυτού, με ευχές για μία επιτυχημένη χρονιά.

Το 2024 να φέρει σε όλους μας υγεία και χαρές.

Καλή Χρονιά!

 

Scroll to Top