ΟΔΚΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 3Χ3.

Αξιότιμοι συνάδελφοι ,

Σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την FIBA αποφασίστηκε ότι τον συντονισμό του έργου εκπαίδευσης των Διαιτητών 3×3 τον έχει η ΟΔΚΕ.

Τα σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν θα είναι δύο επιπέδων :

Α.  FIBA 3×3 Officiating Basics Webinar

  1. Διαδικτυακό σεμινάριο 2 ωρών
  2. Για αρχάριους σε θέματα διαιτησίας 3×3
  3. Μέγιστος αριθμός ατόμων 25
  4. Επικεντρώνεται στις βασικές διαφορές διαιτησίας μεταξύ 5×5 και 3×3
  5. Απονέμεται Πιστοποιητικό Συμμετοχής (δεν πρέπει να συγχέεται με την άδεια FIBA 3×3 Referee)
  6. Φιλοξενείται στην πλατφόρμα GoToMeeting – H FIBA δημιουργεί το σεμινάριο και αποστέλλει στους συμμετέχοντες το σχετικό link και τους απαιτούμενους κωδικούς πρόσβασης

Β. FIBA 3×3 Officiating Webinar

  1. Διαδικτυακό σεμινάριο που αποτελείται από 2 sessions 2-3 ωρών έκαστη, και χωρίζεται σε δύο ημέρες
  2. Για προχωρημένους διαιτητές 3×3
  3. Μέγιστος αριθμός ατόμων 25
  4. Προσφέρει μια γενική και κατανοητή επισκόπηση όλων των θεμάτων διαιτησίας 3×3
  5. Απονέμεται Πιστοποιητικό Συμμετοχής (δεν πρέπει να συγχέεται με την άδεια FIBA 3×3 Referee)
  6. Φιλοξενείται στην πλατφόρμα GoToMeeting – H FIBA δημιουργεί το σεμινάριο και αποστέλλει στους συμμετέχοντες το σχετικό link και τους απαιτούμενες κωδικούς πρόσβασης

Τα σεμινάρια θα γίνουν από την FIBA κυρίως ημέρες Δευτέρα κ΄ Τρίτη και ώρες 20.00 – 22.00  ώρα Ελλάδος.

Το κόστος της εκπαίδευσης θα επιβαρύνει τον εκπαιδευόμενο και θα είναι 20 ευρώ για το επίπεδο Α και 30 ευρώ για το επίπεδο Β. 

Διαδικασία Σεμιναρίων Επιλογής Διαιτητών :

  1. Ήδη οι Σύνδεσμοι έχουν αποστείλει καταστάσεις με τους ενδιαφερόμενους Διαιτητές. H ΟΔΚΕ από αυτή την κατάσταση θα δημιουργήσει group των 25 ατόμων που θα σας αποσταλούν ώστε να γίνει επικαιροποίηση.
  2. Τα χρήματα του κόστους του Σεμιναρίου θα αποσταλούν από τον εκάστοτε Σύνδεσμο στην ΟΔΚΕ ώστε να κατατεθούν στον λογαριασμό της FIBA.
  3. Όλα τα group που θα δημιουργηθούν θα είναι για το επίπεδο A
  4. Διαιτητές που δεν θα παρευρεθούν στην συγκεκριμένη εκπαίδευση θα είναι ιδία τους ευθύνη και δίνατε να γίνουν αλλαγές μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης.
  5. Παρακαλούνται οι Σύνδεσμοι όπως ενημερώσουν άμεσα τα Μέλη τους και έως την Παρασκευή 10-6-2022 να αποστείλουν μόνο αρνητικές επιθυμίες από τις ήδη υπάρχοντες λίστες .

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ

 

Ως εκ τούτου.

Σε συνέχεια των ανωτέρω όποιο μέλος από όσα έχουν δηλώσει επιθυμία συμμετοχής ΔΕΝ επιθυμεί την συμπερίληψή του στα σεμινάρια, να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα μέχρι την Παρασκευή  και ώρα 15:00 στο sedka.association@gmail.com αναφέροντας ρητώς ” Επιθυμώ να τεθώ εκτός διαδικασίας εκπαίδευσης για το 3χ3 της FIBA”.

Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον δεν αποσταλεί μήνυμα, θα θεωρώ ότι οι αιτούντες συνεχίζουν τη διαδικασία κανονικά, και προ ενάρξεως των μαθημάτων θα είναι υποχρεωμένοι στην καταβολή του αναλογούν ποσού.

Scroll to Top