ΟΔΚΕ – 41ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2023

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις εργασίες του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, στις 17/06/2023, αποφασίσθηκε ότι το 41ο Σεμινάριο Αξιολογημένων Διαιτητών θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Αθήνας, με την διαμονή όλων των Διαιτητών, εκτός των Διαιτητών των Συνδέσμων Αττικής και Νότιας Αττικής, στο ξενοδοχείο CIVITEL OLYMPIC και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του «ΠΟΛΙΣ» Πολυχώρος, στο Ηράκλειο Αττικής.

Για τον καλύτερο οικογενειακό και επαγγελματικό σας προγραμματισμό σας ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε 2 group από 15 Σεπτεμβρίου έως και 19 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα:

1ο Group : Διεθνείς Διαιτητές και Διαιτητές Α Εθνικής  από 15 έως και 17 Σεπτεμβρίου

2ο Group : Διαιτητές Β’ και Γ΄ Εθνικής από 17 έως και 19 Σεπτεμβρίου

  1. Η άφιξη των Διαιτητών του κάθε γκρουπ θα είναι μέχρι ώρα 15.00,
  2. Οι αγωνιστικές εξετάσεις των συμμετεχόντων και των δύο Group θα πραγματοποιηθούν την πρώτη μέρα έκαστου Group (απόγευμα) .
  3. Όσοι Διαιτητές αντιμετωπίσουν ιατρικά προβλήματα και δεν θα λάβουν μέρος στις αγωνιστικές εξετάσεις οφείλουν εγκαίρως μέσω των Συνδέσμων τους και μόνο  να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Καμία άλλου είδους ενημέρωση δεν θα γίνει αποδεκτή και θα θεωρηθούν αποτυχόντες
  4. Το πέρας του Σεμιναρίου κάθε γκρουπ θα είναι ώρα 15.00μμ. Καμία εξαίρεση και για οποιονδήποτε λόγο δεν θα γίνει αποδεκτή για πρόωρη αναχώρηση. Παρακαλούμε όπως αυτό ληφθεί υπόψη για τον καλύτερο προγραμματισμό επιστροφής (εισιτήρια κλπ).
  5. Τυχόν αιτήματα αλλαγής group πρέπει να γίνουν έγκαιρα, ώστε να εξεταστεί το κάθε αίτημα ξεχωριστά και να αποφασίσει το Δ.Σ. της Ο.Δ.Κ.Ε. βάση της αναγκαιότητας του αιτήματος καθώς και βάση της διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.
  6. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου θα σας κοινοποιηθεί εγκαίρως.

 

Scroll to Top