ΣΕΔΚΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΚΑ καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που σημειώθηκαν στον χθεσινό αγώνα παμπαίδων μεταξύ των ομάδων ΓΣ Άρτεμις Αχαρνών και Αχαρνής ΛΦΜ, αποδίδοντας ευθύνες σε φιλάθλους και παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές, ιδιαίτερα σε αγώνες όπου συμμετέχουν παιδιά, προκαλούν μόνο αποτροπιασμό και δεν έχουν θέση στον αθλητισμό.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και στήριξης προς τον συνάδελφο διαιτητή, τα μέλη του Συνδέσμου θα απέχουν μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου από όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του σωματείου Αχαρνής ΛΦΜ, καθώς και από τους εκτός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος δηλώνει την πλήρη ηθική και έμπρακτη συμπαράστασή του προς τον διαιτητή, με στόχο τη διασφάλιση των αυτονόητων δικαιωμάτων του.

Κύλιση στην κορυφή