ΣΕΔΚΑ – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ.

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Το ΔΣ του Συνδέσμου στα πλαίσια των δράσεων και της αναζήτησης πόρων για την ανταποδοτικότερη προσφορά στα μέλη του, αποφάσισε ομόφωνα να διενεργήσει φέτος Πρωτοχρονιάτικη λαχειοφόρο αγορά, κατά τους εορτασμών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας στους νικητές πλούσια δώρα.

Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, αυτή του Covid – 19, που μας  περιόρισε όλους, τόσο στην διαπροσωπικές μας επαφές, όσο και στις παρουσίες μας στους αθλητικούς χώρους, θεωρούμε πως ήρθε η στιγμή με πρωτοβουλίες σαν και αυτή να προσφέρουμε όλοι μαζί στην ανεύρεση εσόδων για την αρτιότερη λειτουργία του Συνδέσμου μας και τον προγραμματισμό νέων προσοδοφόρων ενεργειών που θα μας ωφελήσουν όλους. Για το σκοπό προτρέπουμε τα μέλη μας για την προμήθεια τουλάχιστον ενός μπλοκ λαχνών στην τιμή των 20,00€ είτε για ιδία χρήση ή προς διάθεση σε τρίτους. Όποιος από εσάς θεωρεί ότι μπορεί να συνεισφέρει περισσότερο στην εξαιρετικά μεγάλης σημασίας προσπάθεια που κάνουμε, μπορεί να επικοινωνήσει και να προμηθευτεί παραπάνω πακέτων προς διάθεση.

Τιμή Λαχνού: 1 € (διατίθενται σε μπλοκ των 20 λαχνών)

Η λαχειοφόρος αγορά θα περιέχει λίστα δεκάδων δώρων με κυριότερα από αυτά:

  1. Τριήμερη διανυκτέρευση (3 βραδιές) στο ξενοδοχείο NONTAS HOTEL 3*  , στο κάτω Δαράτσο Χανίων με πλήρη διατροφή
  2. Διήμερη διανυκτέρευση (2 βραδιές) στο ξενοδοχείο LA SUITE Boutique HOTEL & Spa 4*, στην Αμφιθέα Ιωαννίνων με πλήρη διατροφή
  3. Μία διανυκτέρευση και δείπνο στο ξενοδοχείο Athenaeum Eridanus 4*
  4. Μία διανυκτέρευση και δείπνο στο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel 4*
  5. Δωροεπιταγή 150€ για αγορές στο κατάστημα ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ.
  6. Δωροεπιταγή 100€ για καλλωπισμό και περιποίηση στο κατάστημα LACLOCHE.
  7. Δωροεπιταγή 60€ από την εταιρεία NICKAN

Η κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Μέλος του Δ.Σ. Γερό Βασίλειο (Τηλ:. 6979 105932), στο μέλος του ΔΣ κ. Σιδερή Αθανάσιο (Τηλ.: 694 7339863) ή στο email του Συνδέσμου.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.

Scroll to Top