ΟΔΚΕ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΩΝ & ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

Σας ενημερώνουμε ότι στις 1η Ιουνίου 2022 θα ξεκινήσει η περίοδος υποβολής δηλώσεων ενεργών και μη ενεργών διαιτητών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΟΔΚΕ για την περίοδο 2022-2023.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων είναι η 30η Ιουνίου 2022 όπου λήγει η προθεσμία κατάθεσης δηλώσεων ενεργείας και μη ενεργείας

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις έκδοσης αποσπάσματος ποινικού μητρώου γίνονται μέσω της ιστοσελίδας : https://www.gov.gr/ipiresies/dikaiosune/poiniko-metroo

Η παραπάνω ημερομηνία είναι η τελευταία και μετά από αυτή καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Παρακαλείστε όπως ενημερώσετε όλα τα Μέλη σας για:

  • Την ορθή υποβολή των δηλώσεων τους στην ιστοσελίδα της ΟΔΚΕ (σας αποστέλλουμε έγγραφο οδηγιών)

-Για την υποβολή δηλώσεων Ενεργών Διαιτητών απαιτούνται:

  1. Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή ταυτότητα για τους Διαιτητές στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό.
  2. Καρδιολογική Γνωμάτευση (για δική σας ευκολία σας αποστέλλουμε έγγραφο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να σημαίνει ότι άλλο έγγραφο καρδιολογικής γνωμάτευσης δεν είναι αποδεκτό).

-Για την υποβολή δηλώσεων Μη Ενεργών Διαιτητών απαιτείται :

  1. Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή ταυτότητα για τους Διαιτητές στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό.

 Επισημαίνεται τόσο στους Συνδέσμους όσο και στους Διαιτητές-Μέλη σας ότι πρέπει να συμπληρώνουν υποχρεωτικά όλα τα στοιχεία της δήλωσή τους και :

  • Να είναι συμπληρωμένα ΟΛΑ τα στοιχεία στο προφίλ του κάθε χρήστη. Υπάρχουν Διαιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει στοιχεία που συνοδεύουν την δήλωση τους όπως όνομα πατρός, τηλέφωνο κλπ.  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η δήλωση που θα υποβληθεί να μην είναι ολοκληρωμένη και να ΜΗΝ είναι αποδεκτή και την ευθύνη τυχόν έγκρισης την έχει ο εκάστοτε Σύνδεσμος.
  • Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι οι Σύνδεσμοι πριν την τελική έγκριση των δηλώσεων οφείλουν να ελέγξουν την ορθότητα των εγγράφων κάθε δήλωσης καθώς είναι υπεύθυνοι για την έγκριση τους.
  • Για τους νέους Διαιτητές-Μέλη σας από τις σχολές διαιτησίας και άλλους που δεν έχουν κωδικό πρόσβασης, προκειμένου να εκδοθούν κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της ΟΔΚΕ, παρακαλούμε να συμπληρωθεί το αρχείο – πίνακας ΝΕΟΙ-ΧΡΗΣΤΕΣ που σας αποστέλλουμε.

Στο πεδίο USERNAME θα πρέπει να συμπληρωθεί με 7 πεζούς λατινικούς χαρακτήρες χωρίς αριθμούς και σύμβολα, το όνομα του χρήστη που θα έχει συνάφεια με το email του χρήστη.

Π.χ papakogiannis@gmail.com   όνομα χρήστη: papakog

Όταν παραλάβουμε τις λίστες με τους νέους χρήστες θα σας αποστείλουμε άμεσα και τους κωδικούς πρόσβασης τους

2-ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ 2022-2023

3-ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ 2022-2023

3-ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ 2022-2023

Scroll to Top