ΣΕΔΚΑ

ΣΕΔΚΑ-ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΣΕΔΚΑ εξασφάλισε καρδιολογικές εξετάσεις στα γραφεία του Συνδέσμου τη Δευτέρα 12/06/2023 και Τετάρτη 14/06/2023 κατά τις ώρες 17:30-20:00 Το κόστος των εξετάσεων ανέρχεται στα 15 ευρώ και θα πιστωθεί στις εξοφλητικές κρατήσεις Αυγούστου-Σεπτεμβρίου. Όσοι συνάδερφοι επιθυμούν να αποστείλουν mail στο sedka.association@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 09/06/2023, …

ΣΕΔΚΑ-ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ Read More »

ΣΕΔΚΑ-ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ.

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου “Γ. Λιόσης”, και διοργάνωσε η Μορφωτική Εστία Νέων Ιλίου, τιμήθηκαν τα Μέλη του Συνδέσμου  μας Μουζάκης Κωνσταντίνος, Πηλοϊδης Αναστάσιος και Ζαγκλής Γεράσιμος, για την πολύτιμη προσφορά τους στο χώρο της Ελληνικής διαιτησίας. Πολλά συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές όσο και στα ανωτέρω μέλη μας.

ΣΕΔΚΑ-ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΚΑ ανακοινώνει την έναρξη της νέας σχολής διαιτησίας. Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα γραφεία του Συνδέσμου, στο ΟΑΚΑ, κάτω από το Ανοιχτό Κολυμβητήριο, στις 10:00 το Σάββατο 27/05/2023. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.  

ΣΕΔΚΑ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΚΑ θα ήθελε να συγχαρεί το μέλος του Συνδέσμου Τηγάνη Ιωάννη, για τη συμμετοχή του στο τουρνουά Euroleague Next Generation tournament και στον τελικό αυτού. Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στον συνάδερφο Αγραφιώτη Ιωάννη του ΣΔΚΘ,  ο οποίος συμμετείχε επίσης στο τουρνουά.    

Ολοκλήρωση πρωταθλήματος Α.Ε.Α.Ε. – Συγχαρητήρια ανακοίνωση.

Τα πρωταθλήματα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ολοκληρώθηκαν και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΚΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ανωτέρω Ένωση για την εμπιστοσύνη στα μέλη του Συνδέσμου. Η πολυετής αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.  

ΣΕΔΚΑ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ.

Στα προφίλ των μελών έχουν αναρτηθεί οι οφειλές αυτών έως 31/01/2023. Τα ποσά αφορούν ποσοστά αγώνων ΕΣΚΑ, ΕΟΚ, Φιλικών / Εργασιακών, τυχόν προηγούμενες οφειλές (για όσους δεν είχαν εξοφλήσει). Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ.  τα ποσοστά κρατήσεων έχουν διαμορφωθεί ως εξής. Α1 – 15 ΕΥΡΏ Α2 – 4 ΕΥΡΩ Β – Α1Γ – 2 ΕΥΡΩ …

ΣΕΔΚΑ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ. Read More »

ΣΕΔΚΑ – ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ.

Καλούνται τα μέλη του ΣΕΔΚΑ σε μηνιαία συγκέντρωση, την Τρίτη 02/05/2023 και ώρα 18.00 στα γραφεία του Συνδέσμου. Η συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική.

ΣΕΔΚΑ-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Σας γνωρίζουμε ότι το διάστημα υποβολής υποψηφιοτήτων για τη ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ του ΣΕΔΚΑ, παρατείνεται έως την 12/05/2023 ημέρα Παρασκευή. Πληροφορίες θα βρείτε στον κάτωθι σύνδεσμο ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΣΕΔΚΑ-ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2023.

Scroll to Top