ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΣΑΚ ΠΡΟΣ ΣΕΔΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Μαρούσι 21/4/2016

Προς ΣΕΔΚΑ

Εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μας, για το γεγονός, ότι έχουν ελαχιστοποιηθεί τα κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Αυτό, δεν οφείλεται μόνο στην αστυνομία και την πολιτεία γενικότερα, αλλά, τόσο στο

σύνδεσμο των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, όσο και στο σύνδεσμο των διαιτητών.

Για πολλούς, αυτό μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, όμως, είναι πραγματικότητα και την βιώνουμε κάθε εβδομάδα στα γήπεδα. Οι φίλαθλοι-οπαδοί, επηρεάζονται από ένα σφύριγμα (σωστό ή λάθος, ανάλογα με το. συμφέρον τους) ή από την αντίδραση των αθλητών που μερικές φορές, ξεπερνάει τα όρια.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι δεν θα επαναληφθούν ανάλογες αντιδράσεις διότι όπως γνωρίζετε, πάνω στην ένταση, κάποιος αθλητής μπορεί να ξεφύγει.

Τονίζουμε όμως, ότι, ΔΕΝ πρέπει να ξεπερνάει τα όρια και σε αυτό είμαστε κάθετοι αλλά και οι πρώτοι που θα ζητήσουμε την τιμωρία του.

Οι διαιτητές κάνουν τη δουλειά τους, όπως κι εμείς. Ουδείς είναι τέλειος και τα λάθη υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Η λέξη κατανόηση από ΟΛΕΣ τις πλευρές, νομίζουμε ότι είναι η καταλληλότερη και σε αυτή θα πρέπει να. πατήσουμε.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει, ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και ζουν χιλιάδες οικογένειες μέσα από αυτό. Πρώτα απ’ όλα εμείς θέλουμε το καλό του αθλήματος, το οποίο υπηρετούμε και αγαπάμε.

Με γνώμονα λοιπόν αυτό, θέλουμε να δηλώσουμε, ότι οι σχέσεις μεταξύ παικτών-διαιτητών, είναι αγαστές.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

Scroll to Top