ΕΣΚΑ- ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ- ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ενόψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη σας ότι την Παρασκευή 09/09 αρχίζει το Κύπελλο Ανδρών, οπότε θα πρέπει μέσω της εφαρμογής να προβούν σε επιβεβαίωση των αγώνων τους.

Επίσης καθώς την Τρίτη 20/09 ξεκινούν τα Πρωταθλήματα Παίδων- Εφήβων, παρακαλούμε οι διαιτητές-μέλη σας να στείλουν τις εξαιρέσεις τους μέχρι την Παρασκευή 09/09 στις 10.00, προκειμένου να ενημερωθεί η ΚΕΔ ΕΣΚΑ για την διαθεσιμότητα των διαιτητών.
Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη σας θα πρέπει να στέλνουν τις εξαιρέσεις τους πριν την συνεδρίαση της ΚΕΔ η οποία γίνεται κάθε Παρασκευή και ορίζει αγωνιστικό πρόγραμμα που αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο (δηλαδή την Παρασκευή 09/09 οι ορισμοί θα γίνουν για το Σάββατο 17/09 έως και 23/09, οπότε οι εξαιρέσεις θα πρέπει να σταλούν μέχρι Παρασκευή 09/09 στις 10.00 το πρωί και ούτω καθεξής).
Οι εξαιρέσεις θα πρέπει να στέλνονται κάθε εβδομάδα με τον παραπάνω τρόπο, ώστε να διευκολυνθεί το έργο της ΚΕΔ στον ορισμό διαιτητών χωρίς αλλαγές.

Παρακαλούμε οι εξαιρέσεις να σταλούν στο e-mail του αρμόδιου υπαλλήλου κ. Φάνη Λάππα lappas@eska.gr

Για την ΕΣΚΑ,
ΚΕΔ ΕΣΚΑ

Scroll to Top