ΣΕΔΚΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ iRefATH

Σε συνέχεια της υλοποίησης της εφαρμογής (application) iRefATH , με σκοπό την ενημέρωση ενεργών Διαιτητών & Κριτών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΕΣΚΑ, σχετικά με τους ορισμούς τους από τις αντίστοιχες αρμόδιες ΚΕΔ, σας ενημερώνουμ ότι:
–  Θα αποσταλεί σε όλα τα ενεργά μέλη ένα e-mail, με θέμα “Κωδικός Σύνδεσης για τη mobile εφαρμογή“, το οποίο και θα περιέχει έναν μοναδικό κωδικό εισόδου που θα απαιτείται για το log in στην εφαρμογή IRefATH (Για όσους δεν έχει σταλεί).  Την εφαρμογή αυτή μπορείτε να την κατεβάσετε από το PlayStore πατώντας  “εδω   . Όσο αφορά κινητά της Apple, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από to Appstore σε λίγες ημέρες, προς τακτοποίηση τεχνικών εκκρεμοτήτων  .
 
– Ο οδηγός χρήσης της εφαρμογής αυτής είναι ένα demo video που δημιουργήθηκε από τα μέλη του ΣΕΔΚΑ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας εδω .
Στο βίντεο αυτό διάρκειας περίπου 10 λεπτών περιγράφεται αναλυτικά το πώς λειτουργεί η εφαρμογή και πως ακριβώς δύναται να χρησιμοποιηθεί από Διαιτητές & Κριτές.
– Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής θα μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο σύνδεσμο ώστε να λάβετε άμεσα τις διευκρινιστικές απαντήσεις σας.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια μας.
*Όσοι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή πριν την 05/09/2022 θα πρέπει να κάνουν “ενημέρωση” της εφαρμογής προς ενσωμάτωση των τελευταίων δυνατοτήτων.
 
Το ΔΣ του ΣΕΔΚΑ
Scroll to Top